Nii suur tänutunne oli ootamatult kuulda ühel neljapäeva hommikul Star FM hommikuprogrammis arutelu Imago suhteteraapia üle. Ja see ei ole tellitud reklaam. Päriselt ka.

Minu jaoks ei ole Imago tegelikult ammu enam teraapia vaid pigem elustiil ja ma ei kujutakski elu enam ilma selle oskuseta ette. Oskus kuulata ja rääkida turvaliselt, oskus luua ühendust, oskus võtta erimeelsusi, kui võimalust arenguks. See aitab mind kõigis minu suhetes ja igas hetkes ning olen tänu Imago oskustele rõõmsam, õnnelikum, tervem, hoolivam ja targem.

Kolmapäeval oli meil selle sügise esimene Imago sõprade klubi, mida teeme koos Taaviga meie armsas kodus ja üha enam olen veendunud, et just need inimesed, kes tulevad, õpivad, panustavad, on uudishimulikud suhte olemuse ja isikliku vastutuse võtmise kohta on just need minu inimesed. Noh, nagu hingesugulased.

Olen tänulik, rõõmus ja õnnelik!

Kuula vestlust siin:

Jaga seda artiklit teistega